over
mij

bouwkunde – metaalbewerken – fotografie
vaardigheden verbinden

Als tiener was de architectuur om me heen mijn speelveld. Letterlijk. We struinden met onze skateboards alle hoeken van de stad af op zoek naar mooie plekken om te skateboarden. Architectuur is onlosmakelijk verbonden met deze sport. Ik wilde architect worden en de eerste stap was HTS bouwkunde. Ik ging als ingenieur aan de slag bij een architectenbureau maar de dagen achter de computer waren te lang. Bij het architectenbureau zat een metaalwerkplaats en na altijd met mijn hoofd gewerkt te hebben leerde ik mijn handen te gebruiken.

Een technische achtergrond, werken met de handen. Maar ook een interesse in fotografie. Ik maakte de stap naar de kunstacademie. Vormen, composities maar ook verhalen vertellen. De kern van fotografie en exact wat ik nodig had. Vormgeven binnen een context. 

Alles viel op zijn plek. Het technische, het handvaardige en het vormgeven. Allemaal is het verbonden. Als ik ontwerp met staal maak ik composities. De ranke lijnen en volle vlakken van staal worden verhalen. De verhalen dragen voort. Een tijdloze kracht want een verhaal gaat generaties lang mee. 

© 2011-2020 Alle rechten voorbehouden