stalen
design
keuken

Geen concessies bij maatwerk
Design en sfeer gaan hand in hand
in dit gerestaureerde monumentale huis

Stalen designkeuken, gepoedercoat
Stalen designkeuken, gepoedercoat kookeiland.

De sfeer van oma’s gasfornuis – tafelen was nog nooit zo mooi verbonden met koken. De robuuste knoppen van Bora vragen om aangeraakt en gebruikt te worden. Hier wil je de warmte van het koken voelen.

Stalen maatwerk designkeuken
Stalen maartwerk designkeuken
Stalen design keuken en trap in monumentaal huis

Stalen design keuken

 

Een monumentaal pand kon opnieuw ingedeeld worden. Een kans om alles aan te pakken. De keuken, trap en plattegrond zijn als één project aangenomen. De woning is bescheiden qua oppervlakte dus er moest efficiënt met de ruimte omgegaan worden. 

Een passie voor koken, een passie voor design. Bourgondisch tafelen, ruimte om te zitten en genieten van het gezelschap. Het vroeg om een grensverleggend ontwerp. Uitgaan van kwaliteit en maatwerk. Staal geeft vrijheden om vormen te ontwerpen die je zelden in keukens tegen komt. Geen plint onder het kookeiland maar lucht. Geen keuken maar een meubel. 

De afwerking is een hoogwaardige poedercoat. Een diep blauwe kleur die met het licht in het huis meeleeft. De lades zijn op maat gemaakt met stalen fronten en met de hand gemaakte grepen. Ambacht ontmoet design. 

Stalen designkeuken, gepoedercoat

Tafel en keuken als één geheel – in balans. Een eetkamer gevoel om heerlijk te tafelen en ook een keuken om uitgebreid te koken. De lades zweven. Zo komt het eiland echt vrij te staan.

Standaard ruimte voor 7 stoelen – en als het blad uitschuift 9. Een feest om te doen, het grote eikenhouten blad rolt gemakkelijk uit het eiland om bijna een meter extra zitruimte te geven.